traiteur mariage

Hoe kies je ervoor om hem goed te behandelen voor zijn huwelijk?

In de zoektocht naar een perfecte bruiloft is een van de grote beslissingen die genomen moet worden de keuze van de cateraar. Want er is één ding waar u zich bewust van moet zijn: hoewel u in principe zeker bent van uw keuzes, is uw tevredenheid pas compleet als u positieve feedback krijgt van uw gasten Wat betreft de keuze van de namen van de tafels, de ontvangstruimte, de bruids- en bruidegomskleding, de fotograaf, etc., deze zijn voornamelijk gebaseerd op uw wensen. Maar als het gaat om de keuze van de cateraar en dus de maaltijd (inclusief de bruidstaart), de drankjes, de wijnen, etc., dan moet er serieus rekening worden gehouden met de wensen van de gasten, omdat dit hen direct raakt. Nu we deze realiteit in de organisatie van een bruiloft hebben vastgelegd, volgen hier enkele essentiële tips om u te helpen zo verstandig mogelijk te kiezen. Inderdaad, de cateraar vereist een rigoureuze selectie, aangezien hij in de meeste gevallen ook voor de service zorgt. Het succes van uw huwelijksdiner zal in deze twee hoofdpunten liggen. En daarom moet u, om volledig tevreden te zijn met het resultaat van uw hele organisatie, er zeker van zijn dat uw dienstverleners professioneel zijn, zodat u volledig vertrouwen in hen kunt hebben, want u zult ook het budget inzetten om een onberispelijke service te hebben.

Stel uw huwelijksmaaltijd samen

Er is veel veranderd en verbeterd in de planning van de bruiloft. Inderdaad, het is nu mogelijk om een derde partij voor u te laten beslissen over de organisatie van uw bruiloft. Dit kan het leven voor u gemakkelijker maken met het oog op de talloze vragen (en problemen) die kunnen ontstaan bij het plannen van uw bruiloft. Deze persoon kan een familielid, beste vriend of trouwplanner zijn Maar je bent perfect in staat om zelf voor ze te zorgen. U kunt beginnen met de maaltijd: het voorgerecht, het hoofdgerecht, het dessert, de taart (taart of bruidstaart). Vertrouw op uw eigen smaak, zonder te vergeten aan die van uw gasten te denken: Stel duidelijk uw wensen en voorkeuren vast op het gebied van smaak, smaakassociaties Wees u bewust van mogelijke allergieën, gezondheidsproblemen (bijv.: diabetes …), dieetbeperkingen naar keuze of religie onder uw gasten. Geef aan of u een diner aan tafel wilt, een gourmetbuffet of een combinatie van beide met een buffet waarbij het gerecht wordt geserveerd maar de rest van de maaltijd in buffetvorm is. Tel het aantal gasten voor het bruiloftsmaal, vooral als u kiest voor een buffetdiner. In het geval van een erewijn, geef het aantal gasten aan. Kies zorgvuldig de wijnen en andere dranken die bij de gerechten passen. Last but not least zal de bruidstaart het perfecte einde van uw bruiloft zijn. Desalniettemin moet er een assortiment taarten, fruit en ijs worden aangeboden voor degenen die dit traditionele dessert niet noodzakelijkerwijs waarderen. Ook bruidstaart is de laatste jaren een trend geworden, dus het is aan u.

Selectie van cateraars

Ten eerste, de bruid en haar man moeten eerst een lijst van voedsel en drank wensen en voorkeuren, potentiële dieet beperkingen en dessert, kunt u nu overgaan tot het zoeken naar dienstverleners op basis van deze paar tips : Kies een bruidscateraar die Europees erkend is, een hygiënetraining heeft, over een conforme ruimte beschikt en verplicht is om goedgekeurde grondstoffen te kiezen. Zij wordt ook onderworpen aan talrijke willekeurige gezondheidscontroles om haar goedkeuring te verkrijgen, anders mag zij haar producten niet verder verkopen dan 80 km van haar plaats van productie. De schatting: dit zal u helpen om de wedstrijd te laten spelen, maar vooral om de vraagprijs te sorteren en eventueel te onderhandelen om deze in overeenstemming te brengen met uw budget. Geef ze allemaal dezelfde informatie en dezelfde ideeën over uw wensen. U hebt de lijst al eerder gemaakt, dat wil zeggen de datum en plaats van de receptie, de dinerformule, de prijsklasse, de stijl van de maaltijd, het aantal gasten en het budget. Dit zal u helpen om de offertes te vergelijken en hun snelheid van reageren zal u al een idee geven van de professionele dienstverleners die gesorteerd moeten worden. Aarzel niet om de mening van vorige klanten te vragen over de kwaliteit: de cocktail, de keuken, de diensten, de menu’s, het buffet, de kwaliteit van de fotografie, de inrichting van de zaal… kortom de kwaliteit van het feest in het algemeen en de sfeer van de bruiloft tijdens deze diensten. De wijze van betaling moet door beide partijen worden gespecificeerd, besproken en aanvaard. U moet met name de vraag kunnen beantwoorden: hoe wordt de dienstverlener betaald, welke dienst voor welk budget. De proeverij: de lijst is gemaakt, vraag om een proeverij alvorens uw menu af te ronden. De proeverij zal u helpen om te weten of de aanbieder alle kwaliteiten heeft die hij beweert te hebben om elk gerecht dat in het menu is opgenomen perfect te maken. Het voorstel van dranken: aangerekend tegen een vast tarief of in verhouding tot wat er gedronken is, met name bruiloftswijnen moeten vooraf geproefd worden. Vermeld ook het aantal gasten bij de erewijn als de erewijn deel uitmaakt van uw wensen en de plaats. Ter herinnering, degenen die uitgenodigd zijn voor de vin d’honneur zijn de mensen die niet zijn uitgenodigd voor de receptie

5/5 - (1 stemmen)